Contact Ons

LicentieKeurmerk is er ook voor u!

Neem contact met ons op en kijk wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Wij zijn er voor onze leden, licentie-professionals en belangstellende.

Contact onze ledenadministratie

Heeft u een vraag voor onze administratie. Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Contact voor Ondersteuning

Heeft u met spoed onze ondersteuning nodig? Bel dan naar 020 210 88 05 in noodgevallen of gebruik onderstaand contactformulier!
j

Contact Professionals

Bent u actief als professional in de licentie branche, dan kunt u via deze link naar het aanmeldformulier. Voor andere vragen, kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking, gebruik dan het onderstaande formulier en selecteer het onderwerp naar keuze. We reageren snel op uw bericht.

Adres

Ringwade 33 
3439 LM Nieuwegein

 

Telefoonnummer

020 210 88 05
reCAPTCHA is required.

Frequently Asked Questions

Veel gestelde vragen (en antwoorden)

Is de handel in overtollige volume licenties legaal?

Voorheen volgens de licentieovereenkomst van Microsoft niet.

Het juiste antwoord is echter onmiskenbaar “Ja”, mits aan alle voorwaarden en procedures wordt voldaan. Er moest echter wel een Europees Hof aan te pas komen om dit ook via jurisprudentie vast te leggen. Alle licenties die via licentie keurmerk van eigenaar wisselen, worden gecontroleerd op een aantal strenge criteria en zijn hierdoor legaal en volledig overdraagbaar van de ene organisatie naar de andere. Licentiekeurmerk bemiddelt in het overdragen van Microsoft (Volume) licenties conform de licentievoorwaarden en de geldende juridische richtlijnen opgesteld door het Europese Hof van Justitie op 3 Juli 2012 ( C-128/11 en EU Software Directive 2009/24/EC ). Licentiekeurmerk bemiddelt alleen bij de overdracht van overtollige volume licentie contracten die volledig in overeenstemming zijn met de heersende Europese regelgeving en die van de fabrikanten zelf.

Is deze website alleen voor leden?

Nee, deze website is voor iedereen die geïnteresseerd is in overtollige licenties. Voor onze leden zijn er wel meer tools voor handen, om effectief met overtollige licenties aan de slag te gaan.

Welke Microsoft licenties komen in aanmerking?

Er zijn drie verschillende types van Microsoft licentie-overeenkomsten die kunnen worden overgedragen naar een andere gebruiker. Er zijn Open-, Select- en Enterprise-overeenkomsten.

Dan komt er nog bij, dat :

  • het enkel mogelijk is met eeuwigdurende licenties, waarbij het niet uitmaakt hoe de software is aangeschaft, dus op schijf of via een download center,
  • de licenties volledig betaald moeten zijn,
  • uitgeleverd moeten zijn binnen Europa,
  • volume licenties zijn dan ook nog op te splitsen.

Is Microsoft verplicht me op deze opportunity te wijzen?

Nee, dat is een beetje hetzelfde als een bakker die aangeeft dat een andere bakker ‘hetzelfde’ brood goedkoper levert. De producent heeft hier simpelweg geen belang bij!

Mogen alle licentie vormen worden verhandeld?

Nee, het gaat uitsluitend om eeuwigdurende volume licenties, die dan ook nog aan een aantal voorwaarden moeten voldoen.qua.
Heeft u andere vragen?