Allen nog maar gecertificeerde pre-owned licenties aanbieden!?

Microsoft Professionals

Wij zijn het enige onafhankelijke keurmerk voor Microsoft Professionals en gebruikte volume licenties in Nederland en zelfs Europa.

Waarom certificeren en lid worden?

Het Europese LicentieKeurmerk is er voor alle organisaties, die zich bezighouden met alles wat met overtollige licenties te maken heeft. Alle licentie professionals, die zijn aangesloten bij het keurmerk, ontvangen ieder jaar een certificaat, uitgegeven door het LicentieKeurmerk. Dit  certificaat geeft, aan (potentiële) klanten, direct aan, dat uw organisatie werkt en handelt  volgens de geldende Europese regels & wetgeving. Daarnaast geeft het ook aan dat uw organisatie de procedures kent en zich hieraan conformeert.

Voor Professionals staat de kwaliteit van uw organisatie centraal

Als Professional is er een lidmaatschap per land. U geeft inzicht in uw referenties, werkwijze, en kunt gebruik maken van onbeperkt advies, audit/transactie support en ontvangst van offerte aanvragen.

Heeft u nog vragen?  Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Presentatie van uw onderneming

Als gecertificeerd professional van het LicentieKeurmerk, heeft u een eigen pagina, waarop uw organisatie gepresenteerd kan worden aan alle bezoekers van het LicentieKeurmerk.

Offerte aanvragen

Licentie Professionals ontvangen van leden / gebruikers offerte aanvragen voor aan- & verkoop van overtollige licenties.

Vertrouwen en zekerheid

Bij de aan- & verkoop van overtollige licenties, draait het voor de gebruikers om vertrouwen en zekerheid. Uw certificering en deelname aan het onafhankelijke en Europese LicentieKeurmerk kan net het laatste stukje vertrouwen zijn dat uw klant nodig heeft.

Logo op uw website

Als Professional mag u het logo van het LicentieKeurmerk voeren op uw website.

Certificaat

Uw organisatie wordt door LicentieKeurmerk gecertificeerd en u ontvangt hiervan een bevestiging, middels een certificaat. Ieder jaar ontvangt u een nieuw certificaat.

2nd opinion

Als er gebruikers van het LicentieKeurmerk een 2nd opinion aanvragen, krijgt u de gelegenheid om een scherpe aanbieding te maken.