De praktijk

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook als niet-lid kunnen wij u helpen met de aan- en verkoop van overtollige Microsoft licenties. Vul het onderstaand formulier in en wij gaan voor u aan de slag, geheel vrijblijvend.

Ook als u (nog) geen lid bent van LicentieKeurmerk, kunt u (gedeeeltelijk) gebruik maken van de functionaliteit van LicentieKeurmerk. Een onderdeel daarvan is onze vrijblijvende offerte functie.

U heeft dan niet de mogelijkheid om een keuze te maken uit de aangesloten en gecertificeerde leverancier (ook wel: Professioanls). LicentieKeurmerk zal uw aanvraag aan een geschikte leverancier(s) doorspelen. Uw informatie en gegevens worden met uiterste precisie behandeld en zal gedeeltelijk worden gedeeld met betreffende leverancier(s) van LicentieKeurmerk. De gegevens van de organsiatie worden alleen gedeeld, nadat u akkoord bent gegaan met de offerte. Tot die tijd behandelen we uw aanvraag anoniem.

Wilt u de volledigde controle op uw aanvraag en zelf de leverancier(s) kunnen selecteren? Word dan lid en maak ook gebruik van alle andere functionaliteit van het LicentieKeurmerk.

Makkelijker kunnen we het niet maken, wel veiliger en goedkoper!

Stap 1

Stap 2

Van welke soorten Microsoft licenties wilt u een offerte opvragen?
Als u nog eventuele vragen of opmerkingen hebt, vermeld deze dan a.u.b. hier.
reCAPTCHA is required.

Bereken nu uw voordeel met de Besparingscalculator

  • Vul onderstaande velden in en ontdek het potentieel

  • Wat kunt u potentieel besparen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.