Over ons

Ons motto is:
Voorkomen is beter dan genezen!

Door controle uit te oefenen, de standaard te stellen en de aanbieders (professionals) en hun eigenschappen en track-record in kaart te brengen, proberen we de zowel de aanbieders en de gebruikers van (overtollige) volume licenties meer zekerheid te geven.

Onze Missie

Gebruikte of overtollige volume licenties bieden bedrijven en instellingen de kans om te besparen op het budget of juist budget vrij te maken door overtollige licenties, contant te maken.

Dit kan en mag, zolang de uitspraken en jurisprudentie van het Europese Hof gerespecteerd worden.

Wij informeren geïnteresseerden, controleren transacties voor aangesloten leden en checken of de aangesloten aanbieders zich aan de geldende regels en procedures houden.

Continu worden de spelregels aangepast en wij informeren onze Europese leden en Europese professionals over deze ontwikkelingen. Bij problemen fungeren we als helpdesk, bij incompliancy als adviseur en klankboard.

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking, gebruik dan het onderstaande formulier en selecteer het onderwerp naar keuze. We reageren snel op uw bericht.

“Tot 70% besparen op Microsoft volume licenties?”

Hieronder treft u onze besparingscalculator aan. In de rechter kolom, treft u een korte toelichting aan. Bent u ook benieuwd naar uw besparingspotentieel?

Vul dan nu geheel vrijblijvend het formulier in!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook als niet-lid kunnen wij u helpen met de aan- en verkoop van overtollige Microsoft licenties. Vul het onderstaand formulier in en wij gaan voor u aan de slag, geheel vrijblijvend.