De praktijk

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook als niet-lid kunnen wij u helpen met de aan- en verkoop van overtollige Microsoft licenties. Vul het onderstaand formulier in en wij gaan voor u aan de slag, geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen voor gebruikte (pre-owned) Microsoft licenties

Hier kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend, een offerte voor gebruikte Microsoft licenties aanvragen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toelichting

Het vrijblijvende offerte formulier kunt u als volgt gebruiken:

LicentieKeurmerk garandeert de levering, middels geselecteerde en gecertificeerde Professionals. LicentieKeurmerk levert zelf geen licenties. Wij hebben als Keurmerk een adviserende, sturende en controlerende functie.

Kijk hoeveel u kunt besparen en neem contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

M. Hulsing
— directeur —
LicentieKeurmerk

Makkelijker kunnen we het niet maken, wel veiliger en goedkoper!

Ook als u (nog) geen lid bent van LicentieKeurmerk, kunt u (gedeeeltelijk) gebruik maken van de functionaliteit van LicentieKeurmerk. Een onderdeel daarvan is onze vrijblijvende offerte functie.

U heeft dan niet de mogelijkheid om een keuze te maken uit de aangesloten en gecertificeerde leverancier (ook wel: Professioanls). LicentieKeurmerk zal uw aanvraag aan een geschikte leverancier(s) doorspelen. Uw informatie en gegevens worden met uiterste precisie behandeld en zal gedeeltelijk worden gedeeld met betreffende leverancier(s) van LicentieKeurmerk. De gegevens van de organsiatie worden alleen gedeeld, nadat u akkoord bent gegaan met de offerte. Tot die tijd behandelen we uw aanvraag anoniem.

Wilt u de volledigde controle op uw aanvraag en zelf de leverancier(s) kunnen selecteren? Word dan lid en maak ook gebruik van alle andere functionaliteit van het LicentieKeurmerk.